Ľudmila Šedivcová má šancu vyhrať hlasovanie Eva Miss Sympatia

SPRÁVY
0 /

20 – ročná Bystričanka Ľudmila Šedivcová nás bude reprezentovať vo finále MISS Slovensko 2016, ktoré sa uskutoční 29. apríla v Bratislave, v priamom prenose TV JOJ. Dovtedy môžeme hlasovať za našu krásku v súťaži Eva Miss Sympatia a Miss GOSH.

Ľudmila Šedivcová

Má 20 rokov a meria 173 cm. Narodila sa v znamení Kozorožca. Medzi jej hobby patrí šport, cestovanie a fotografovanie.

Dva roky sa venovala ľudovým tancom, ale z basketbalu má bronzovú a striebornú medailu z majstrovstiev Slovenska. Je študentkou predškolskej a elementárnej pedagogiky v Banskej Bystrici. V budúcnosti by si chcela otvoriť materskú škôlku s výučbou anglického jazyka.

 

Eva Miss Sympatia

Ľudmila Šedivcová s číslom 10 si o začiatku udržuje v internetovom hlasovaní poradie na prvých troch miestach. Ak ju chceme posunúť na prvú priečku, tak jej skúsme denne posielať čo najviac hlasov.

Za EVA MISS SYMPTIA sa hlasuje ONLINE alebo SMS do 29. apríla 2016, zároveň  ste v hre o exkluzívnu dovolenku do Ománu pre 2 osoby od CK Hydrotour. Hlasovať online môžete každé štyri hodiny na   http://eva.cas.sk/miss-slovensko-2016/ .

Pri SMS hlasovaní pošlite sms na číslo 871 v tvare: MISS (MEDZERA) ČISLO FINALISTKY

Cena SMS je 5 € a jedna esemeska = 5 hlasov.

 

Miss GOSH

Existuje aj ďalšia internetová súťaž. O MISS GOSH môžeme za Ľudmilu Šedivcovú hlasovať  do 25. apríla 2016 na http://www.goshcosmetics.sk/hlasuj-za-svoju-miss-gosh-2016/ludmila-sedivcova.html.

Hlavný reklamný partner projektu GOSH Copenhagen ocení  jednu z hlasujúcich profesionálnym nalíčením a fotením. Súčasťou výhry je aj balíček dekoratívnej kozmetiky tejto značky  v hodnote 150 €. 

Autor: (tom), Foto: FB Ľudmily Šedivcovej