Jedinečný Scooter Camp 2014 už od 1. augusta!

SPRÁVY
0 /

Už o necelé dva týždne sa neďaleko Banskej Bystrice, v obci Jasenie, stretnú skútristi z celého Slovenska a zahraničia na jedinej akcii svojho druhu pod názvom SCOOTER CAMP 2014.

Akcia sa uskutoční v rekreačnej oblasti za obcou Jasenie v termíne od 1. do 3. augusta 2014. Tento rok je to už IX. ročník tejto akcie, kde sa stretne rekordné množstvo skútristov na jednom mieste na Slovensku.

Za organizáciou akcie a jej realizáciou v posledných rokoch stoja banskobystrickí fanúšikovia skútrov,ktorí si pre účastníkov tohto ročníka pripravili bohatý program spojený s výjazdom a spoznávaním krásy Horehronia,taktiež množstvo súťaží a sobotný večerný program, o ktorý sa postará banskobystrická skupina Deep. Akciu svojou účasťou podporujú aj Slovenskí cestovatelia na skútroch a motocykloch.

Ako bývalo aj po uplynulé ročníky zvykom, organizátori majú za cieľ okrem spájania komunity skútristov na Slovensku a zahraničia, aj propagáciu a zviditeľnenie skútrov, ako plnohodnotných dopravných prostriedkov, vhodných najmä do mesta a neďalekého okolia, s účelom zníženia emisií a hustoty premávky v mestách.

Plagat A3

Zdroj: SCOOTER CAMP 2014, Foto: M.Berešik