Jeden z najlepších systémov zanechávania odtlačkov prstov na svete je u nás  

SPRÁVY
0 /

Zanechajte aj vy svoje odtlačky na veciach, ktoré sú dôležité! Organizátori kampane „Týždeň dobrovoľníctva 2014“, ktorá prebieha v dňoch 16. až 22. septembra v celom Banskobystrickom kraji, pripravili v spolupráci s viac ako 60 organizáciami aktivity pre dobrovoľníkov.

Cieľom jedinečnej kampane Týždeň dobrovoľníctva 2014 je aj tento rok počas siedmich dní osloviť čo najviac existujúcich a potenciálnych dobrovoľníkov a tiež zvýšiť informovanosť a zapojenie ľudí do takýchto aktivít. Zveľaďovanie prostredia, práca s farbami či materiálom, aktivity s deťmi, hendikepovanými, či seniormi, dni otvorených dverí, veľtrh mimovládnych organizácií na námestí v Banskej Bystrici, či prednášky a diskusie na tému dobrovoľníctva sú priestorom vyskúšať a dozvedieť sa mnoho nových vecí. A, samozrejme, mať nielen dobrý pocit, ale i nové kontakty a zručnosti.

„Odtlačok prsta v našej kampani nadobúda síce nehmatateľný rozmer, no vyjadruje jedinečnosť a potrebnosť každého z nás. Hoci nemáme všetci rovnaké možnosti pomáhať, podstatné je, že prispejeme takým spôsobom, akým vieme. Či už v rámci jedného z dní počas kampane, alebo pravidelne,“

dopĺňa prezidentka Centra dobrovoľníctva Alžbeta Brozmanová Gregorová.

Bližšie informácie a program Týždňa dobrovoľníctva 2014 nájdete na www.centrumdobrovolnictva.sk a na Facebooku. Zanechajte tento rok svoj odtlačok i vy!

 

Zdroj: centrumdobrovolnictva.sk