Hug day je tu opäť! Koľko objatí rozdajú tento rok?

ZAUJÍMAVOSŤ
0 /

Na najväčšie podujatie svojho druhu sa pripravujú až stovky dobrovoľníkov. Celoslovenský Hug Day sa uskutoční 25. júna 2014, teda presne o týždeň. Snahou organizátorov je prekonať minuloročný rekord v počte rozdaných objatí, ktorých rok 2013 priniesol viac ako 58 000.

Rozdávať objatia, radosť, povzbudenie a úsmevy sa bude po celom Slovensku, od západu na východ, od severu na juh. Zapoja sa ľudia z Bratislavy, Košíc, Popradu, Banskej Bystrice, Rimavskej Soboty a mnohých ďalších miest. No nielen to. Tretí ročník sa prenesie aj za hranice Slovenska a zapoja sa napríklad aj „rozdávači“ objatí z Českej republiky. Aby toho nebolo málo, objatia si môžu ľudia prísť vyzdvihnúť až do Azerbajdžanu, kde sa bude akcia konať pod hlavičkou slovenského Hug Day. Čítate dobre, v Azerbajdžane.

Deň individuálnych, hromadných aj netradičných objatí bude doplnený sprievodným programom vo viacerých mestách. V nich sa dobrovoľníci rozhodli zorganizovať hromadné objatia, netradičné objatia, diskusie či krátke hudobné vystúpenia. A to všetko v rámci Hug Day 2014, ktorý si budete môcť užiť už v stredu 25. júna 2014 od 10-tej hodiny.

Kto sa môže zapojiť? Každý! Jedinou podmienkou je motivácia rozdávať objatia. Ak sa chcete stať súčasťou tejto jedinečnej akcie, stačí sa pridať k verejnej udalosti na facebooku a v spomínaný deň natiahnuť svoju náruč.

Autor: (val)