Hlasujme za našu Bystričanku Lujzu Strakovú na Miss World 2015 v Číne

ZAUJÍMAVOSŤ
2 /

20-ročná Bystričanka Lujza Straková – Miss Slovensko 2015 sa pripravuje na svetovú súťaž krásy Miss World  v  juhočínskom mestečku Sanya. Tu sa uskutoční 65.finále tohto prestížneho podujatia, ktoré púta zraky verejnosti vo všetkých svetadieloch.

Využite hlasovanie o Miss World 2015

Ako sme už informovali, naša Lujza vzbudila pozornosť hneď po svojom príchode do Číny svojím nádherným krojom.  Do konania finále súťaže o najkrajšiu ženu sveta, teda do 19.decembra 2015, prebieha hlasovanie fanúšikov na http://hainanwel.com/en/miss-world-2015.html. Počas 24 hodín môžete vždy jedným hlasom podporiť aj našu Lujzu.

O naše hlasy žiada aj jej brat Matej:

Obraciam sa na vás opäť so žiadosťou o podporu našej reprezentantky v Číne Lujzy Strakovej, teda mojej sestry. Hlasujte prosím aj každý deň, musíme jej posielať hlas. Prosím zdieľajte aj všetko možné… za všetko sme vďační a držíme jej palce.“

Aktuálne si naša Miss Slovakia vedie veľmi dobre. Už sa jej podarilo preskočiť Miss Vietnam o necelú stovku hlasov a momentálne vedie! Vypočujte si Lujzu Strakovú tesne pred jej odchodom do Číny:

Lujza bude v Sanya tancovať na skladbu Martina Haricha

S Banskou Bystricou bude Lujzu Strakovú vo finále 19.decembra v Sanya spájať aj nádherná skladba Martina Haricha “Tichý večer”, ktorú zložil na počesť 71.výročia SNP. Krásna baladická  pieseň mala premiéru práve v meste pod Urpínom.  Naša Miss bude na ňu tancovať v talentovej časti finálového večera.

„Človek sa cíti tak škaredý, keď má vedľa seba Miss Lujza bude na Miss World v Číne tancovať na moju skladbu Tichý večer. Držíme palce Lujzi,”

napísal na sociálnej sieti spevák Martin Harich.

Jeho otec Ladislav Harich , ktorý robí úspešnému synovi manažéra, sa pridal:

„Máš tanec  natrénovaný na Tichý večer?

Lujza Straková im odpovedala:

„Stále mám zimomriavky, keď počujem skladbu Tichý večer. Ďakujem vám obom za to, že ju môžem použiť v talentovej disciplíne.“

Naša kráska sa v Beauty Crown Grand Theatre počas finále predstaví v športovej a talentovej disciplíne, bude mať vlastné charitatívne zameranie, priblíži  aj svoju krajinu a  tvorbu domácich módnych dizajnérov. Držíme palce a hlasujeme!

 

Autor: (tom), Foto: Facebook Lujza Straková