FOTO: Vianočné nákupy môžu byť zábavné

SPRÁVY
0 /

Predvianočné obdobie prináša mnoho príležitostí na stretnutia s blízkymi a priateľmi.  V Banskej Bystrici sa koná množstvo rôznych koncertov a podujatí. Aj Europa SC pre vás pripravila niečo špeciálne.

Vianočná Europa

Už koncom novembra v období pred prvou adventnou nedeľou sa v nákupnom centre Europa Shopping Center Banská Bystrica rozžiaril interiér farbami a svetlami vianočnej výzdoby. Čaro tohto obdobia vám pripomenie adventný veniec situovaný v centrálnej časti nákupného centra. Na svoje si prídu hlavne tí najmenší. Priateľskí snehuliaci na nich mávajú z rôznych miest centra.

„Výzdoba je krásna, ako vždy i tento rok ma očarila,“

hovorí Majka, jedna z nakupujúcich.

„Snehuliaci sú tak zlatí, najradšej by som si jedného vzala domov. Už som písala Ježiškovi! Mamina ma s jedným aj odfotila,“

dopĺňa ju  6-ročná Emma, ktorá prišla pozrieť výzdobu centra so svojou mamou.

Vianočný koncert 19.decembra

Nie je to len výzdoba, ktorá toto nákupné centrum odlišuje od iných. Ľudia sa sem radi vracajú najmä kvôli výnimočnej atmosfére, ktorá im robí spoločnosť pri nakupovaní. Nebude tomu inak ani počas vianočných sviatkov tento rok.

V piatok 19. decembra  sa v priestoroch Europa SC rozozvučia melódie vianočných piesní v podaní sláčikového kvarteta Andreja Krajčoviča. Beat – oh When Quartet.  Spríjemnia atmosféru nakupujúcim a jeho 4 členovia naživo odohrajú to najlepšie z vianočných piesní medzi 15:00 a 19:00 hod. I takéto malé prekvapenie dokáže vyčariť úsmev na tvári.

Parkovanie

Europa Shopping Center Banská Bystrica podnikla už v októbri kroky na uľahčenie a spríjemnenie nakupovania v predvianočnom období. Prostredníctvom nainštalovania nového parkovacieho systému sa podarilo skrátiť čakacie doby na výjazde z parkovísk o jednu tretinu. Nakoľko je kapacita parkovacích plôch nákupného centra obmedzená, môže sa v čase predvianočných nákupov stať, že sa budú tvoriť kolóny pred vstupom na parkoviská.

V prípade obsadeného parkoviska môžu návštevníci využiť parkovisko vzdialené len 140 metrov od Europa SC alebo jedno zo záchytných parkovísk mesta a spojiť tak nákupy s návštevou tradičných vianočných trhov na námestí.

Otváracie hodiny počas vianočných sviatkov a na Silvestra

Ak nestihnete nakúpiť všetky vianočné darčeky do Štedrého dňa, nemusíte sa báť. Dvere nákupného centra budú i počas sviatkov pre vás otvorené a to nasledovne:

24.12.2014: 9:00-12:00

25.12.2014: zatvorené

26.12.2014: zatvorené

31.12.2014: 9:00- 16:00

01 .01. 2015: zatvorené

Aj keď každý z nás rád poteší a vyčarí úsmev na tvárach svojich blízkych pekným darčekom, netreba zabúdať, že Vianoce sú o porozumení, špeciálnej atmosfére a čase strávenom v kruhu rodiny.

Zdroj: Essence communications