FOTO: Úspešné nedeľné športové popoludnie v Sásovej

SPRÁVY
0 /

Nedeľné popoludnie v Sásovej patrilo akcii „Hurá so športom do školy“. Hral sa tu zároveň rušný majstrovský futbalový zápas ŠK Sásová-OFK 1950 Priechod.

Usporiadateľmi športového popoludnia boli účastník V. ligy skupiny “C” ŠK Sásová a Občianska rada Rudlová–Sásová  pod vedením svojej predsedníčky Ľubici Buranovej, v spolupráci s  poslancami za volebný obvodRudlová-Sásová.

Aj keď spočiatkumužstvo ŠK Sásová prehrávalo 0:3, napokon sa zápas skončil remízou 4:4. Počas prestávkysi najmenší diváci zaslúžili sladkú odmenu za účasť v rôznych športových disciplínach. Po skončení zápasu si asi 300 návštevníkov pochutilo na guláši z baranieho mäsa,, bryndzových haluškách,čerstvých langošoch, syrových výrobkoch a kofole

„Som veľmi rád, že sme aj my poslanci za volebný obvod Rudlová-Sásová mohli podporiť túto športovú akciu. Jedným z jej cieľov bolo, aby deti prejavili záujem o šport a nesedeli len doma pri počítači alebo televízore,“ uviedol pre náš portálposlanec Andrej Refka, ktorý sa aktívne zúčastnil na tejto akcii.

Poslanec Michal Škantár ho doplnil: „Verím, že sa nám podarí túto akciu podporiť aj na budúci rok a prilákame sem ešte viac ľudí, Každému, kto pomáhal alebo akokoľvek prispel k úspešnému športovému popoludniu v Sásovej, sa chceme veľmi pekne poďakovať.“

Opäť sa potvrdilo, že keď vo volebnom obvode funguje spolupráca aktívnych ľudí s poslancami, ako sa to v Rudlovej-Sásovej stalo pravidlom, tak to ocenia aj obyvatelia svojou hojnou účasťou na podobných akciách s deťmi, kde sa potom aj lepšie spoznávajú.

Zdroj: OR Rudlová-Sásová