FOTO: Prvý univerzitný TEDxUMB na Slovensku sa niesol v príjemnej a inšpiratívnej atmosfére

SPRÁVY
0 /

Vyše 100 účastníkov, 15 rečníkov, organizátori i dobrovoľníci zažili 30. septembra 2017 výnimočný deň. Ekonomická fakulta Univerzity Mateja Bela hostila prvý univerzitný TEDx na Slovensku.

Na podujatí vystúpili zaujímaví rečníci a profesionáli z rôznych oblastí, a to z oblasti vzdelávania, športu, vedy, zdravého životného štýlu, či podpory sociálne slabších.

„Prvý univerzitný TEDx na Slovensku spojil študentov, zamestnancov, absolventov i priateľov Univerzity Mateja Bela. Som veľmi šťastný, že TEDxUMB nebol len bežnou konferenciou, kde sa ľudia stretnú, vypočujú si prednášky a idú preč. Ale vytvoril priestor na hlbšie networkovanie, vznik nových priateľstiev a najmä bol mekkou inšpirácie pre všetkých, ktorí si posledný  septembrový deň našli cestu na toto podujatie,“

uvádza Michal Mešťan, organizátor TEDxUMB.

Účastníkom podujatia sa páčili i 4 zaujímavé workshopy, ktoré si pre nich pripravili organizátori. Workshopy sa týkali vytvorenia kvalitnej sebaprezentácie, sociálnej siete LinkedIn, či zdravej chôdze a správneho sedenia.

„Konferencia TEDx bola jednou z najinšpiratívnejších konferencií, na akých som bola. Som veľmi hrdá, že stále existujú ľudia, ktorí sú svojím talentom, tvrdou prácou, ale hlavne srdcom inšpiráciou pre tých druhých. Ďakujem celému organizačnému tímu, ale aj prednášajúcim za fantastický a tak silný zážitok,“

dopĺňa účastníčka Veronika, študentka Ekonomickej fakulty UMB.

Viac informácií nájdete natedx.umb.sk a na www.facebook.com/tedxumb1.

Zdroj: Dana Straková a Eva Ščepková, Foto: TEDxUMB