FOTO: Dobrá vec pre deti na Zimnom štadióne sa podarila

SPRÁVY
0 /

V streda večer 27.februára patril banskobystrický Zimný štadión deťom. 17 poslancov   mestského zastupiteľstva z poslaneckého klubu SMER-SD pre nich pripravilo akciu „Prázdniny na ľade“.

prazdniny_na_lade (7)„Túto akciu pripravil celý náš poslanecký klub SMER-SD z vlastných zdrojov. Okrem financovania prenájmu štadióna sme pre deti zabezpečili aj športové ukážky, sladkosti, občerstvenie, ceny do zaujímavých súťaží. Prekvapila nás veľká účasť malých i veľkých, preto zopakujeme túto akciu aj na budúci rok,“ povedal pre náš portál jeden z organizátorov poslanec Andrej Refka.

Spolu s ním sa o korčuliarov starali ďalší poslanci Ľubica Laššáková, Peter Hudec, Daniel Karas a Ján Šabo. Klzisko sa po 18:00 hod. zaplnilo nad očakávanie. Bolo vidno, že viaceré banskobystrické deti cez prázdniny radi vyplnili svoj voľný čas na bezplatné korčuľovanie a zábavu, pričom v rôznych súťažiach mohli spolu so sladkosťami získať aj rôzne zaujímavé ceny. Spokojní boli i rodičia, ktorí sprevádzali svoje ratolesti na štadión.

Poslanecký klub SMER-SD okrem predjarnej akcie „Prázdniny na ľade“ pripravuje pre deti na leto v Podlaviciach akciu „Hurá na prázdniny“ a v Sásovej to bude poprázdninová akcia „Rozlúčka s prázdninami“.

Zdroj: Bystricoviny.sk