Dočasná obchádzka časti Cesty k Smrečine pri novej autobusovej stanici

SPRÁVY
8 /

Výstavba novej autobusovej stanice speje do svojho úspešného konca. Jej súčasťou je aj prístupová komunikácia s kruhovým objazdom.

Budúci týždeň sa bude dotvárať prístup z I/66 s kruhovým objazdom, čo si od pondelka 3. júla vyžiada dočasné uzatvorenie časti Cesty k Smrečine. Hovorkyňa primátora mesta Zdenka Marhefková o tom poskytla médiám nasledovné informácie:

„V rámci dostavby kruhového objazdu pri novej autobusovej stanici Terminal Shopping Center Banská Bystrica, bude v dňoch 3. až 6. júla 2017  časť Cesty k Smrečine v úseku od križovatky s Golianovou ulicou úplne uzavretá.“

 K organizácii obchádzky uvedeného úseku Marhefková dodala:

 „Obchádzková trasa vedie po ceste I/66 a miestnych komunikáciách na Stavebnej ulici, Majerskej ceste a neuzavretom úseku Cesty k Smrečine v zmysle prenosného dopravného značenia. Obchádzka z druhej strany je možná po ceste II/591 a miestnych komunikáciách v miestnej časti Uhlisko. Za dočasné dopravné obmedzenia sa ospravedlňujeme.“

Podľa posledných informácií investora Terminal Shopping Centra bude celý areál dokončený začiatkom septembra tohto roka.

 

Zdroj: mesto BB, Foto: redakčné