Do Sásovej príde tradičný Mikuláš v nedeľu 8.decembra

SPRÁVY
0 /

Tradičný banskobystrický Mikuláš príde aj medzi deti z  najväčšieho banskobystrického sídliska v Sásovej. Môžu ho očakávať v nedeľu 8. decembra o 16:00 hod na ihriskách pod oporným múrom na Rudohorskej .

Akcia „Radosť rozdávaním rastie!“ je určená pre malých aj veľkých, s deťmi či vnúčatami môžu prísť v nedeľu popoludní aj rodičia a starí rodičia, všetci sú vítaní. Privíta vás zaujímavý program s dobrou náladou a mikulášske darčeky, nechajte sa prekvapiť.

„Tešíme sa na všetkých ľudí dobrej vôle, ktorí zavítajú túto nedeľu popoludní do Sásovej na Rudohorskú. Nikto neoľutuje, keď príde medzi nás na Mikuláša, lebo sa bude na našom sídlisku rozdávať radosť,“ povedal pre náš portál jeden z organizátorov poslanec Andrej Refka.

Dúfam, že v nedeľu aj zasneží a sásovský Mikuláš príde do typickej zimnej atmosféry, ktoré je pri takejto akcii na našom sídlisku vždy výborná,“ dodal ďalší poslanec Michal Škantár.

Usporiadateľmi Mikuláša v Sásovej sú už siedmy rok Mesto Banská Bystrica, Občianska rada Rudlová–Sásová, Nezávislá občianska iniciatíva „Náš domov Sásová“, Združenie saleziánskej mládeže „Domka“,  Združenie mladých „Laura“, Spoločenstvo „Rusa“  v spolupráci s poslancami za Rudlovú-Sásovú.

 

plagat mikulasa v sasovej

Zdroj: Bystricoviny.sk