Deň s LEGO Technic a LEGO Friends už túto sobotu

SPRÁVY
0 /

Najpredávanejšia hračka všetkých čias zaplnila nákupno-zábavné centrum Europa v Banskej Bystrici. LEGO® Festival, ktorý je jedinou putovnou výstavou v Čechách a na Slovensku, tu bude možné vidieť do konca apríla. Po stavaní veľkej LEGO sochy pokračuje festival špeciálnym dňom s LEGO Technic a LEGO Friends, ktorý je naplánovaný na najbližšiu sobotu.

Zabaviť sa budú môcť rovnako dievčatá ako aj chlapci.

Pre chlapcov bude pripravená terénna dráha k modelu LEGO Technic 4×4 Crawler na diaľkové ovládanie. Dráhu si budú môcť vyskúšať a zdokonaliť si tak svoje vodičské zručnosti.  Zapojiť sa tiež bude dať do atraktívnych súťaží. Budeme napríklad hľadať toho, kto dokáže dráhu prejsť za čo najkratší čas. Jednoduché to určite nebude, pretože toto autíčko dokáže ísť dosť vysokou rýchlosťou,“

hovorí Viktor Maceják, Event coordinator Europa SC.

Chlapcov rozhodne zaujme aj dráha LEGO Technic Racer, na ktorej sa budú môcť zúčastniť dynamických pretekov, a tiež netradičného turnaja skákajúcich formúl.

Dievčatá určite poteší unikátny stôl LEGO Friends. Budú si tu môcť stavať z množstva LEGO kociek a zabaviť sa so svojimi obľúbenými hrdinkami z tejto LEGO série.

V strede stola srdcového tvaru bude tiež postavený model mestečka Heartlake, v ktorom sa príbeh LEGO Friends odohráva,“

dodáva Viktor Maceják.

Deň s LEGO Technic a LEGO Friends čaká na všetkých LEGO nadšencov už 18. apríla. Spomínané atrakcie a súťaže si deti budú môcť užívať od jedenástej do osemnástej hodiny. Aj po tomto LEGO evente bude v Europe opäť pokračovať klasický LEGO® Festival.

Zdroj: Europa SC, Foto: Ilustr.