Bystrická Europa SC podporí všetky deti na SIAF 2017

SPRÁVY
0 /

Posledný augustový víkend bude už tradične venovaný všetkým vzdušným strojom, ktoré sa predvedú na Medzinárodných leteckých dňoch SIAF na letisku v Sliači. Vďaka pestrému sprievodnému programu si na svoje prídu dospelí i malé deti.

Tie sa navyše môžu tešiť aj na detský kútik, ktorý v spolupráci s firmou Mattel prinesie do netradičného prostredia banskobystrická Europa SC. Ak Vaše deti patria medzi nadšencov nesmrteľných Barbie a Hotwheels, určite si spravte rodinný program a príďte na Medzinárodné letecké dni, ktoré sa na sliačskom letisku budú konať už 26. augusta. Kútiky plné hračiek budú čakať na najmenších návštevníkov v zóne C.

,,Na svoje si prídu určite mladé slečny, ktoré sa budú môcť zabaviť so skutočnými bábikami Barbie, no svoje vytúžené autá snov si v zóne pre deti nájdu aj chlapci. Pre nich sú pripravené autíčka značky Hotwheels,“

informuje Viktor Maceják, Marketing Coordinator Europa SC. Tí najmenší, bábätká a batoľatá môžu „potrápiť“ svoje schopnosti a rozvíjať svoju šikovnosť v spoločnosti hračiek od Fischer Price.

Banskobystrická Europa prostredníctvom zábavných a edukačných rodinných podujatí vytvára a sprostredkováva zážitky deťom už skoro 11 rokov. Na tento trend sa ESC rozhodla nadviazať aj iným spôsobom, a práve preto sa rozhodla spojiť sily s Mattelom a vytvoriť detskú oddychovú a zábavnú zónu aj na SIAF.

,,Pre vytvorenie detskej zóny na SIAF sme sa rozhodli preto, lebo chceme vytvárať priestor na nezabudnuteľné rodinné zážitky aj mimo nášho nákupného centra. Pevne veríme, že naši zákazníci ocenia túto spoluprácu a podporia ju svojou návštevou detskej zóny na SIAF,“

dodáva Viktor Maceják.

Medzinárodné letecké dni SIAF 2017 na Letisku Sliač sa konajú v dňoch 26. a 27. augusta. Všetky informácie nájdete na www.siaf.sk.

 

 

Zdroj: Europa SC BB, Foto: Mirka Chabadová a ilustračné