5 tipov ako najlepšie kúpiť notebook alebo PC v Banskej Bystrici

SPRÁVY
0 /

Vianočné čaro sa už pomaly dostáva ku každému z nás a k nemu patrí aj zháňanie výpočtovej techniky pod stromček, zabalenej ako darček pre našich známych, či rodinu. Notebookov, či počítačov, ktoré „nemrznú“, je dnes na trhu naozaj mnoho. Ako si vybrať ten špeciálny, ktorý vyčarí úsmev na tvárach našich najbližších?

Definujte si účel použitia

Aké činnosti bude obdarovaný na notebooku vykonávať? Bude chcieť zariadenie, s ktorým bude môcť cestovať a pracovať v teréne? Bude slúžiť na bežné aplikácie ako je surfovanie po internete, kancelárske práce alebo máte náročné požiadavky na výkon? Stanovte si priority, uvádzame krátky príklad:

  • Notebook na cestovanie, mal by byť ľahší a menší.
  • Na cestovanie a prácu v teréne, požadujem odolný a spoľahlivý notebook.
  • Na notebooku chcem hrať najnovšie hry, hľadám čo najlepšie parametre.
  • Aby vydržal čo najdlhšie, uprednostňujem kvalitnejšie rady.
  • Notebook na účely surfovania po internete a nenáročné aplikácie, hľadám dostupnú cenu.

Nájdite si dobrého predajcu

Možno jedna z najťažších úloh – rozhodnúť sa, kde nakúpiť. Uprednostňujete kúpu produktu cez internet? Alebo uprednostníte kamennú predajňu? Keďže sa jedná o darček pre vašich najbližších, starostlivý výber bude určite dôležitý a preto odporúčame navštívenie kamennej predajne, kde vám ochotne s výberom pomôžu aj predajcovia s profesionálnym a ľudským prístupom, schopní čo najlepšie vyhovieť vašim požiadavkám.

Rátajte s akciami a zľavami

Špecialisti na repasovanú (používanú, obnovenú) výpočtovú techniku, GIGACOMPUTER.sk, na Hornej ulici 18 našli spôsob, ako dodávať produkty vysokej kvality za veľmi výhodných cenových podmienok. Ich zákazníkmi sú ľudia, ktorým záleží na kvalite a zároveň nechcú zbytočne plytvať financiami a investovať do predražených noviniek. Počuli ste už o zľavách na počítače a notebooky do výšky až 72% ? Určite stojí za to nakuknúť na akciovú ponuku, kliknutím na tento link: http://www.gigacomputer.sk/akcie.htm?tm=8

Rozhodnite sa hneď, pretože zásoby sa rýchlo míňajú

Zákazníci GIGACOMPUTERu sú niekedy až prekvapení exkluzivitou a kvalitou modelov, ktoré  inde nedostanete. Dostupnosť týchto kusov je ale obmedzené množstvo a taktiež zľavy na tieto modely sú časovo obmedzené. Chcete vedieť, aké sú výhody obnovených počítačov? Dozviete sa tu: http://www.gigacomputer.sk/ake-su-vyhody-obnovenych-pocitacov-_w28.html

Objavte nové možnosti

Objavte nové možnosti vďaka výhodnej kúpe kvalitnej renovovanej techniky a užívajte si tak spokojnosť so značkovou IT technikou a popritom venujte ušetrené peniaze a energiu na presne to, čo vás baví, ako je cestovanie, dovolenky, vaše koníčky alebo ďalšie darčeky. Kliknite na GIGA eshop www.gigacomputer.sk, informujte sa na čísle 0908 50 70 30 alebo rovno navštívte kamennú predajňu v Banskej Bystrici, ktorú nájdete na adrese Horná 18 (vedľa pizzerie Alba).

GIGACOMPUTER GROUP, s.r.o.,
Horná 18, 974 01 Banská Bystrica
tel: 0908 50 70 30
email: predaj@gigacomputer.sk
www.gigacomputer.sk
 

Zdroj: PR článok