34-ročný recidivista bez vodičáku rozbil auto aj Miss 2014

SPRÁVY
1 /

Miss Slovensko 2014 Laura Longauerová (19), absolventka  Obchodnej akadémie Tajovského v Banskej Bystrici, má smolu. Okrem titulu vlaňajšej slovenskej krásky získala aj osobné auto, ktoré jej vo štvrtok spolu s ďalšími vozidlami rozbil 34-ročný muž v tereniaku

Prípad sa stal vo  Zvolenskej Slatine. Muž bez vodičáku s tereniakom nabúral do viacerých áut na rôznych miestach a potom ušiel z miesta činu. Medzi obeťami jeho nezmyselného vyčíňania je aj Miss Slovensko 2014 Laura Longauerová so svojím Hyundai.

V inkriminovanom čase našťastie  nesedela vo svojom aute. To mala zaparkované pred obecným úradom.

„Zrazu som iba počula náraz. Nevidela som svoje auto, tak som hneď začala bežať za ním, aby som si aspoň zapamätala značku,” 

povedala Laura pre TV JOJ.

Na sociálnej sieti misska napísala:

„Ďakujem Bohu, že vtedy nebol nikto na ceste, pretože by bola škoda, keby niekto kvôli takémuto človeku prišiel o zdravie alebo o život.”

Podľa polície páchateľ takto úmyselne nenarazil do viacerých vozidiel prvýkrát. Hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Banskej Bystrici Mária Faltániová k tomu uviedla:

„Už v minulosti mu bol 6-krát uložený trest zákaz činnosti viesť motorové Muž nevlastní vodičský preukaz, nebol u neho zistený alkohol.”

Páchateľ po divokej jazde, keď pred ním museli uskakovať ľudia aj z chodníka,  nechal auto stáť a ušiel z neho do bytu, v ktorom sa zabarikádoval s manželkou aj deťmi. Policajti ho napokon presvedčili, aby  sa nimi nechal odviesť na policajné oddelenie.

Autor: (mt), Foto: Ilustr.