Vlado Drakula Moravčík zarezával tri týždne v Thajsku s najlepšími thaiboxermi

ŠPORT
0 /

Niekoľkonásobný svetový šampión v thajskom boxe Vladimír Drakula Moravčík sa vrátil z trojtýždňového sústredenia v Thajsku. Trénoval tam so špičkovými thaiboxermi aby sa čo najlepšie pripravil na sobotňajší duel v Prahe s Čechom Tomášom Kohoutom.

Moravčík bol na tri týždne súčasťou Fairtex Muay Thai Training Camp-u v Pattayi, ktoré je jedno z najlepších tréningových centier na svete. Je to domovsky klub viacerých svetových zápasníkov a momentálne i najlepšieho borca na svete v thajskom boxe Yodesanklaya Fairtexa. Práve s ním Vlado bojoval v Banskej Bystrici. K príprave nám bystrický ´Drakula´ po príchode na Slovensko povedal:

„V Thajsku bolo super. Bol som tam už ôsmykrát v rámci prípravy na zápas. Vyhovuje mi to, ak idem mať duel v plných thajských pravidlách, v ktorom sa veľa klinčuje a kope. Veľkým plusom je v Thajsku počasie, keďže je tam veľká vlhkosť i teplota, takže sa ťažšie dýcha. Počas trojtýždňovej prípravy som trénoval dvojfázovo každý deň okrem nedele, kedy som mal voľno. Pocity z tohto sústredenia sú fajn. Cítim sa silný a dobre pripravená na môj najbližší zápas v Prahe.“

Počas prípravy v Thajsku dostal Vlado zaujímavé ponuky. Predovšetkým od Fairtexu možnosť zápasiť po celom svete pod ich klubom. Od tamojších promotérov prijal ponuku zápasu na prestížnom turnaji MAX MUAY THAI, ale z dôvodu ľahšieho zranenie počas prípravy to musel napokon odvolať, keďže nechcel ohroziť svoju účasť na turnaji Gibu Fight Night 2 v Prahe, kvôli ktorému do Thajska cestoval.

Vlado ´Drakula´ Moravčík je stále najlepší slovenský thaiboxer. Pozrite sa, ako to vyzerá, keď trénuje v Thajsku najlepší a niekoľkonásobný majster sveta v nasledujúcom aktuálnom videu:


Vlado bol posledne i v rannej show Fun rádia. Ak máte facebook, pozrite sa ako to aj tam vyzeralo:

Dvaja kohúti v jednom fun ringu

Posted by Junior a Marcel on 26. november 2015

Autor: (job), Zdroj: Video yotube + facebook, Foto: ilustračné, internet