Cez víkend štartuje 5. ročník Judo Grand Prix Banská Bystrica 2018

ŠPORT
0 /

Tento víkend sa v Športovej hale Dukla na Štiavničkách uskutoční už 5. ročník jedného z najväčších mládežníckych medzinárodných turnajov v džude organizovaných v SR – JUDO GRAND PRIX BANSKÁ BYSTRICA 2018.

Turnaj pod organizátorskou taktovkou Judo klubu DUKLA a ŠK UMB Banská Bystrica v spolupráci s Vojenským športovým centrom DUKLA a Mestom Banská Bystrica ponúkne účastníkom všetkých vekových aj váhových kategórii možnosť kvalitného zápolenia medzi  súpermi zo Slovenska, Čiech, Slovinska, Ukrajiny, Poľska, Srbska, Chorvátska, Maďarska, Rakúska a Ruska (Ťumen).

„V minulom roku sme zaznamenali rekordnú účasť vyše 750 súťažiacich a podobné očakávania máme aj tento rok,“

– hovorí Branislav Slaný, džudistický tréner mládeže na Dukle a jeden z hlavných organizátorov medzinárodného turnaja mladých džudistov Judo Grand Prix Banská Bystrica.

Počas slávnostného otvorenia v sobotu o 13.00 hod. budú ocenení aj najlepší mladí džudisti Slovenska a Judo klubu DUKLA za rok 2017 v kategóriách mladších, starších žiakov a dorastencov.

V sobotu 9. februára od 10.00 hod. nastúpia na žinenky mladí džudisti v kategóriách U11, U13, U15.  V nedeľu 10. februára takisto od 10.00 hod. pokračujú v zápasení dorastenci a dorastenky v kategórií U18.

Vstup na podujatie je voľný.

Autor: (cb - úprava), Zdroj: Judo klub Dukla, Foto: ilustračné