V našom HC ´05 tréneri zostávajú, odchádza manažér i niektorí hráči

ŠPORT
0 /

V tíme našich hokejových ´baranov´ sa dejú už krátko po skončení sezóny zmeny. A to nielen v kádri, ale aj v realizačnom tíme.

Dnes je známe, že v budúcej sezóne povedú mužstvo Miroslav Chudý a Richard Zedník. Odchádza športový manažér Vlastimil Plavucha, v kádri neuvidíme Kafku, Whitea, Surového a pravdepodobne ani Bambúcha a Kaduru.

Vedenie HC ´05 Banská Bystrica sa rozhodlo predložiť nové zmluvy trénerskému duu Miroslav Chudý – Richard Zedník. Na poste športového manažéra však končí Vlastimil Plavucha, ktorého nahradí Július Koval. Informuje o tom oficiálna stránka klubu:

„Káder prejde určitými zmenami, ale väčšina domácich odchovancov bude pod Urpínom pôsobiť aj v nasledujúcej sezóne. Vlastimilovi Plavuchovi dňa 30. apríla 2015 vyprší zmluva v pozícii športového manažéra. Vlasto sa z osobných dôvodov ako aj po vzájomnej dohode s vedením klubu rozhodol zmluvu neobnoviť. Jeho pozíciu zaujme Július Koval, ktorý už začal rokovania s vytipovanými hráčmi o zmluvách na novú sezónu.“

Od 1. mája bude vo funkcii marketingového a obchodného manažéra pôsobiť známy banskobystrický hudobník a manažér Aty Béreš zo skupiny Družina. Čo sa týka hráčskeho kádra, podľa našich informácií sú na odchode Petr Kafka, Patrick White, Tomáš Surový, Lukáš Bambúch i Dominik Kadura.

Autor: (bl), Foto: redakčné