Trojgeneračný športový deň na ZŠ Ďumbierska

ŠPORT
0 /

Aktívna Občianska rada Rudlová – Sásová I. pozýva malých, veľkých i najstarších Bystričanov v stredu  krátko po obede do areálu ZŠ Ďumbierska. Bude tu športový deň pre všetky vekové skupiny.

„Rozhodli sme sa zorganizovať športový deň pod názvom  Športom k zdraviu pre všetky generácie, ktorý sa uskutoční 7.októbra od 12:30 hod. v športovom areáli  Základnej školy Ďumbierska. S pedagógmi prídu žiaci materskej školy i ZŠ s ich rodičmi a starými rodičmi, teda tri generácie. Akcia je pre všetkých občanov z nášho volebného obvodu,“

povedala pre náš portál Ľubica Buranová predsedníčka OR   Rudlová – Sásová I.

Pre návštevníkov budú pripravené rôzne športové súťaže a hry, ktorých sa môžu zúčastniť všetci prítomní, od škôlkarov až po starých rodičov. Za svoje výkony dostane každý z detských súťažiacich medailu. K dispozícii bude aj občerstvenie.

Občianska rada RU – SÁ I. počas celého roka organizuje kultúrne, spoločenské a športové akcie pre svojich spoluobčanov na dolnom sídlisk, v starej Sásovej a Rudlovej. Sú to napríklad Fašiangy s pochôdzkou, Hurá so športom do školy, Jesenné slávnosti, Vianoce pre seniorov a ďalšie, na ktoré si v tejto časti mesta zvykli miestni občania bez rozdielu veku.

Autor: (tom), Foto: ilust.