Na Troch kráľov začína v TC Baseline tenisový turnaj pre deti BABOLAT TOUR 2018

ŠPORT
0 /

Tenisový klub TC BASELINE Banská Bystrica v spolupráci so Slovenským tenisovým zväzom a tenisovou značkou Babolat pripravili aj tento rok pre deti do 10 rokov sériu turnajov BABOLAT TOUR 2018. Ten prvý začína v sobotu 6. januára 2018 v Športovom centre Baseline na Švermovej ulici.

BABOLAT TOUR 2018

Registrácia detí do 10 rokov prebieha v hale Baseline túto v sobotu do 8:30 hod.  Celkovo sa jedná o tri celodenné tenisové turnaje zaradené do kalendára STZ, kde deti zbierajú body do celoslovenského rebríčka. Vyvrcholením tejto série bude turnaj MASTERS, ktorý sa uskutoční 7. apríla v BASELINE. Tu sa stretnú už iba tí najlepší.

Organizátori veria, že BABOLAT TOUR zaujme detské tenisové talenty aj s ich rodičmi bude a stane sa prestížnou súčasťou turnajového života detských tenistov i v ďalších rokoch.

BASELINE Sport arena

Je  prvou tenisovou halou v Banskej Bystrici, ktorá ponúka kompletné zázemie pre rekreačných, ale aj profesionálnych hráčov tenisu. Martin Labaš z Baseline Sport s.r.o., ktorá prevádzkuje športovú arénu, hovorí:

„V začiatkoch prípravy sme vychádzali z myšlienky priniesť do Banskej Bystrice tenisový komplex, v ktorom môžu tenisti začínať od základnej čiary, z čoho vznikol aj názov BASELINE. Ponúkame malým i veľkým tenistom priestor na zlepšenie svojej hry od základov, či už ide rekreačného alebo profesionálneho hráča.“

Baseline sport aréna sa nachádza na Švermovej ulici na bývalých tenisových ihriskách hotela Dixon a záujemcom ponúka celoročné hranie tenisu na troch krytých tenisových ihriskách s akrylátovým, ITF certifikovaným povrchom Rebound HSA Club . V letnej sezóne sa hrá aj na šiestich vonkajších antukových kurtoch.

Športové  centrum myslí aj na budúcnosť slovenského tenisu a preto spolupracuje s tenisovou školou BASELINE a s tenisovým klubom TC BASELINE Banská Bystrica, kde sa tréneri venujú nielen deťom, ale aj dospelým, ktorí chcú zlepšiť svoju hru.

V prípade, si tenista zabudol niečo z výstroje alebo ju chce obmeniť, je v športovom areáli k dispozícii BASELINE STORE s tenisovým oblečením a príslušenstvom.

plagat babolat tour

Autor: (dem), Foto: Baseline ilustračné