Piaty silvestrovský beh Bystrické mosty

ŠPORT
0 /

V posledný deň roka v nedeľu 31. decembra  2017 na Silvestra o 10:30 hod.  na ploche pred Hotelom Lux odštartuje silvestrovský beh Bystrické mosty. Je určený pre širokú verejnosť.

Bystrické mosty

Vianoce sú spojené  aj s bohato prestretým stolom. Nezriedka sa ručička váhy rýchlo vyberie hore. A tak sa po veľkých hodoch treba aj trošičku hýbať. Organizátor Active Planet Outdoor Centrum Vás preto pozýva na V. ročník podujatia – Bystrické mosty dňa 31.12.2017.

Beh Bystrické mosty Vás prevetrá na záver starého roka 2017. Opäť môžete prebehnúť po Bystrických mostoch.  Trasa podujatia je štandardná ako roky predtým. Štart a cieľ je situovaný v blízkosti hotela Lux resp. v parku pod Pamätníkom SNP v Banskej Bystrici.

ONLINE registrácia už beží na www.activplanet.sk. Môžete sa zaregistrovať aj v predajni Active Outdoor Planet centrum na ČSA 23. Štartovné je 6 euro, na mieste štartu 8 euro, s platbou obdržíte štartovné číslo.

Ide o beh na dvoch tratiach. Môžete si vybrať podľa Vašich schopností 2,5 km alebo tí zdatnejší 6,2 km. Trať vedie v blízkosti Hrona a prechádza sa z jednej strany brehu na druhý. Preto tie mosty, ktoré spájajú nielen brehy, ale aj ľudí.

mapa 6 km

Kategórie

 Trasa: 2,5 km – muži a ženy

Hlavná trať – 6,2 km: ženy do a nad 40 rokov, muži do a nad 40 rokov

Trať na 2,5 km a 6 km pre mládež do 18 rokov  – štartovné na mieste štartu 4 euro (3 eurá v predajni). Prihlasovanie a preberanie čísel priamo v ACTIVE PLANET Outdoor Centre je možné počas otváracích hodín.

Ceny pre pretekárov

 Najlepší vo vypísaných kategóriách obdržia diplomy. Pre rok 2017 bude hlavný dôraz na výhry v tombole, kde budú pripravené hodnotné vecné ceny a získať ich má možnosť každý štartujúci.

Program podujatia

Registrácia na podujatie: 8:30 – 10:00 hod na štarte (predtým online alebo v predajni)

Štart hlavnej kategórie je o 10:30 hod.

Štart na hlavnú 6 km trať a súčasne aj na 2,5 km trať

Vyhlásenie podujatia a tombola: 0,5 – až 1 hod po dobehnutí posledného pretekára.

plagat beh mosty

Zdroj: Active Planet Outdoor Centrum, Foto: ilustračné