Odneste si v nedeľu Kúsok zdravia z nášho parku

ŠPORT
0 /

Už túto nedeľu na návštevníkov podujatia „Kúsok zdravia z nášho parku“ čaká dobrodružstvo s rozprávkami – zábavné hľadanie stratených príbehov pre celú rodinu. Pôjde o druhý ročník orientačnej športovej akcie v mestskom parku.

Ak vám po sviatkoch chýba pohyb na zdravom vzduchu, Kúsok zdravia z nášho parku je pre vás akcia ako stvorená. Do  mestského parku  môžu prísť v nedeľu 8. januára  od 10:00 do 12:00 hod. celé rodiny. Vstup  na podujatie je bezplatný.

„Akcia nemá žiadne obmedzenia z hľadiska  veku, povolania či kondície. Každý kto príde, si môže zabehnúť resp.  odkráčať trať,  ktorá bude len v areáli mestského parku. Pripravené dve varianty. Rozprávkový, kde bude treba na kontrolnom stanovišti uhádnuť, o akú rozprávku sa jedná . Na jednoduchej trati pre každého bude potrebné podľa mapy nájsť všetky kontroly v správnom poradí,“

uviedol pre náš portál Igor Patráš jr. z klubu orientačného behu ŠK HADVEO.

Okrem pohybu na čerstvom vzduchu tak bude potrebné aj trochu premýšľať Žiadne štartovné sa neplatí. Na účastníkov čaká teplý čaj a pre deti sladká odmena. V parku môžete využiť aj Fit cross arenu OZ New Faces a dobre si zacvičiť.

Podujatie „Kúsok zdravia z nášho parku“ patrí medzi športové akcie pod záštitou Európskeho mesta športu 2017.

Autor: (mt), Foto: fb ŠK HADVEO a redakčné