Najlepší mladí slovenskí tenisti si v Banskej Bystrici zahrajú o titul majstra SR

ŠPORT
0 /

Už tento víkend sa v banskobystrickej BASELINE SPORT ARENE predstavia najlepší slovenskí tenisti do 16 rokov na najprestížnejšom zimnom podujatí tejto vekovej kategórie. Turnaj sa koná od 20. – 23. januára 2018

O titul majstra Slovenska zabojuje na miestnych hard kurtoch 32 hráčov, ktorý boli na turnaj nominovaní podľa umiestnení v celoslovenskom rebríčku alebo jednotlivými regionálnymi tenisovými zväzmi. Z domácich hráčov TC BASELINE  Banská Bystrica sa predstaví Matej Muranský, ktorému usporiadateľ udelil voľnú kartu.

Prezentácia hráčov prebehne v sobotu 20. januára do 9:00 hod., ihneď potom sa bude žrebovať. V sobotu i v nedeľu budú na programu zápasy 1. a 2. kola dvojhier a štvorhier.

Semifinálové zápasy sa rozohrajú v pondelok 22. januára v dopoludňajších hodinách a samotné finále potom uvidíme v utorok 23. januára.

Vrchný rozhodca, ktorým je pre tento turnaj skúsená medzinárodná rozhodkyňa a predsedníčka Stredoslovenského tenisového zväzu Dagmar Regendová, môže podľa času jednotlivých zápasov program upraviť. Úlohy  zástupcu vrchného rozhodcu sa zhostí šéftréner miestneho TC Marek Novák.

Víťazi dvojhry a štvorhry budú pre rok 2018 halovými majstrami SR a dostanú poháre a medaily od Slovenského tenisového zväzu. Všetci priaznivci dobrého tenisu sú srdečne vítaný, vstup je voľný.

plagát MSR mladší dorastenci

 

Zdroj: TC Baseline BB, Foto: ilustračné