Ministry of Fight 3 – súboje v ringu a koncert Kaliho a Petra Panna

ŠPORT
0 /

Najväčší slovenský klub Ministry of Fun v Banskej Bystrici sa v stredu 27. decembra opäť stane dejiskom napínavých duelov v ringu.

Diváci a fanúšikovia bojových športov sa môžu tešiť na trinásť zápasov v ringu pod pravidlami thajského boxu, MMA, kickboxu a tiež klasického boxu. Predstavia sa najmä domáci bojovníci z banskobystrického Firegymu. Hlavný tréner a zároveň organizátor Ministry of Fight Martin Belák hovorí:

 „Záver roka je pre náš klub veľmi pestrý, 16. decembra zápasili traja naši bojovníci na významnom galavečere v Poľsku a 19. decembra čakajú dvoch bojovníkov, ktorých promujeme, zápasy o opasok svetového šampióna významnej medzinárodnej organizácie I-1 WMC v Hong Kongu. Jozef Janotík, odchovanec nášho klubu, nastúpi v Hong Kongu v štvorčlennej pyramíde, v ktorej bude obhajovať titul spred roka. Ďalších trinásť bojovníkov sa pod mojím vedením momentálne pripravuje na zápasy na Ministry of Fight 3. Príprava bude určite pokračovať aj počas vianočných sviatkov a borci to nebudú mať jednoduché, keďže musia na 27. decembra splniť váhové limity.“

Tretí galavečer v Ministry of Fun je pre bojovníkov z Firegymu zavŕšením náročnej sezóny. Odchovanci tohto klubu v roku 2017 zápasili na mnohých európskych galavečeroch a tiež na podujatiach v USA a v Ázii. Na Ministry of Fight 3 dostane väčší priestor mladá krv – Ivo Hatala, Vlasto Čepo, Rebeka Beličková, Jozef Ries a mnohí ďalší. Po rokoch sa však do domáceho ringu vrátia aj jeho niekdajšie stálice Peter VozárJuraj Vozár. Diváci ešte uvidia tri zápasy v MMA pravidlách, ktoré sa v poslednej dobe tešia veľkému diváckemu záujmu.

Organizátori už tretieho Ministry of Fight sa rozhodli bojový večer spestriť hudobným programom. Medzi zápasmi vystúpi známe duo slovenskej hip hopovej scény KaliPeter Pann. Predstavia sa v dvoch vstupoch a odspievajú celkovo hodinový koncert. Po skončení galavečera a koncertu je naplánovaná diskotéka.

Novinkou je, že diváci si okrem vstupeniek na státie, môžu zakúpiť aj lístky na sedenie, ktoré bude v boxoch. Vstupenky sú v predaji v sieti predpredaj.sk.

Autor: (cb úprava), Zdroj: Firegym Banská Bystrica