Do Bystrice sa vracia Matej Češík, v kádri bude naďalej aj skúsený Ďatelinka

ŠPORT
0 /

Po troch rokoch oblečie dres hokejovej Banskej Bystrice odchovanec nášho klubu Matej Češík. S vedením HC´05 iClinic sa dohodol na novej zmluve. V budúcej sezóne uvidíme v radoch ´baranov´ aj obrancu Ivana Ďatelinku.

Informácie o nových kontraktoch s týmito dvoma hokejistami priniesol v piatok oficiálny web HC ´05 iClinic Banská Bystrica. S obrancom Ivanom Ďatelinkom sa dohodol náš klub na ročnom kontrakte pre sezónu 2016/207, keď uvádza:

„Ivan počas uplynulej sezóny zaznamenal počas 68 zápasov v našom drese 11 gólov a 13 asistencií. V hodnotení +/- bol najlepší z celej Tipsport ligy. Hodnota jeho plusiek sa zastavila na počte 38.“

Útočník Matej Češík sa vracia pod Urpín po trojročnej anabáze v Košiciach, kde získal dva majstrovské tituly. Tento 27-ročný center v uplynulej sezóne nastrieľal v drese ´oceliarov´ osem gólov a zaznamenal 23 asistencií. Oficiálny web ´baranov´ píše:

„Mateja určite nemusíme domácim fanúšikom predstavovať. Veríme, že jeho obľúbenosť medzi bystrickými fanúšikmi počas tých troch rokov nestratila nič na intenzite a Matej bude jednou z veľkých opôr našich ´baranov´ v budúcej sezóne.“

Autor: (cb), Foto: ilustračné + web HC ´05