Detský športový deň s Vladom Moravčíkom v sásovskej Šport Zóne

ŠPORT
1 /

V utorok 10. júla 2018 o 16:00 hod. môžete prísť so svojimi deťmi do sásovskej Šport Zóny vyskúšať si rôzne športové disciplíny, v ktorých budú mladí športovci súťažiť o hodnotné ceny od Yesman store a samotnej Šport Zóny so svetovým thajboxerom Vladom „Draculom“ Moravčikom.

Vstup na „Detský deň s Vladom Moravčíkom a Twinzz“ je zdarma. Ideálne je prísť v športovom oblečení. Heslo dňa: „Športom k úspechu!“ Vlado Moravčík bude čakať na deti z celej Banskej Bystrice.

Moderné  športovo – tréningové centrum Šport Zóna a Dracula Gym na najväčšom banskobystrickom sídlisku Rudlová – Sásová sa otváralo 11. marca 2017 v zrekonštruovanej budove v bývalej pošty na Rudohorskej 31. Odvtedy slúži nielen thajboxerom rôznych vekových skupín, ale aj všetkým, ktorí si chcú zatrénovať so skúsenými trénermi po boku úspešných športovcov.

sport zona v sasovej1

Vlado „Dracula“ Moravčík hovorí:

„Keď som začínal s thajským boxom, v živote by ma nenapadlo že raz budem majstrom sveta a budem mať 11 profesionálnych titulov. Ja to niečo, čomu stále nemôžem uveriť. Pred rokom som si otvoril vlastný klub a začal sa venovať aj trénerskej kariére. Klub sídli v novom modernom profesionálne zariadenom komplexe Šport Zóna v Sásovej, ktorý spĺňa svetové kritéria a to som už prešiel svetom „pár“ gymov. Po roku sa môžem pochváliť dvoma amatérskymi majstrami Slovenskej republiky. Chcem sa poďakovať všetkým členom klubu za vzorné reprezentovanie a prístup ku tréningom. Tieto víťazstvá sú výsledkom celého klubu a všetkých ľudí, ktorí nám pomáhajú. A pozývam všetkých na utorkový Detský športový deň u nás v Šport Zóne.“

sport zona1

Moravčíkov manažér aj celého klubu Dracula Gym Vladimír Piperek ho dopĺňa:

„Počas leta ešte pripravujeme medzinárodný Fight Camp v jeho 4. ročníku. V klube sa zišla dobrá partia a mňa osobne najviac teší vidieť popri Vladovi Moravčíkovi mladých športovcov ako výkonnostne rastú a tvoria jednu športovú rodinu. Pozitívne idú vzorom pre našich najmenších členov – deti, ktorých je čoraz viac a po lete plánujeme pre veľký záujem pridať ďalšie detské tréningy. Vidieť ako deti a mladí ľudia zmysluplne trávia čas je pre nás tá najväčšia motivácia pokračovať v tom čo sme začali. Preto sme pre ne pripravili na 10. júla Detský športový deň.“

Vraví sa, že lepšie je raz vidieť ako stokrát počuť. Preto ak počas týchto prázdnin chvíľku pre šport a súťaženie, zoberte svoje deti a príďte s nimi tento utorok do sásovskej Šport Zóny.

plagat detsky den

 

Autor: (tom) , Foto: ilustračné