Bystrický TC BASELINE s medailami z Majstrovstiev SR starších žiakov

ŠPORT
0 /

Minulý týždeň sa v Piešťanoch konali Majstrovstvá SR starších žiakov v tenise. Turnaja sa zúčastnilo 48 najlepších chlapcov a dievčat z celého Slovenska

Hráči a hráčky TC BASELINE mali v tejto kategórii početné zastúpenie 7 tenisových nádejí. V dvojhre sa najviac darilo Bystričanke Nine Plajovej, ktorá až vo štvrťfinále prehrala s neskoršou víťazkou E. Tóthovou.

Vo štvorhre získali titul majsteriek Slovenska  naša Nina Baniarová so svojou spoluhráčkou S. Šarinovou z Prešova, ktoré vo finále zdolali dvojicu Irina Balus (TC BASELINE Banská Bystrica) a E. Tóthová (TK Love 4 Tennis Bratislava) v pomere 7:5 a 6:3.

stvorhra-zlava-balus-tothova-sarinova-baniarova-2

Vo štvorhre chlapcov získal cenné striebro hráč TC BASELINE Matej Muranský, ktorý spoločne s parťákom Jurajom Obtulovičom (TK Slovan Bratislava) potrápili favorizovanú dvojicu Vlčko – Marošík. Prehrali až v supertajbrejku po výsledku 6:1, 4:6, 10:1.

stvorhra-vpravo-vitazi-vlcko-marosik-3

Peter B. Privara (TK Slovan Bratislava) a Emma Tóthová (TK Love 4 Tennis Bratislava) získali na dvorcoch TK Kúpele Piešťany prvenstvá vo dvojhre na letnom šampionáte SR staršieho žiactva. Štvorhru vyhrali N. Marošík, K. Vlčko (Lieskovský tenisový klub/TK Nová Dubnica) a N. Baniarová, S. Šarinová (TC Baseline B. Bystrica/TA Prešov).

Celkovo hráči TC BASELINE doviezli z Piešťan 3 medaily, čo je veľký úspech a našim mladým tenistom blahoželáme.