Začnite letné prázdniny v Cinemax BB

KULTÚRA
0 /

Uvoľnenie, ktoré prinášajú letné prázdniny a dovolenky, sa dá využiť aj v kine. Pre dobrú zábavu je ako stvorené banskobystrické multikino Cinemax BB, ktoré na začiatku prázdnin ponúka niekoľko zaujímavých filmových noviniek.

MACÍK 2

Niektorým plyšovým medveďom nestačí, že vedia chodiť, hovoriť, huliť a milovať sa s prsnatými blondínami. Niektorí chcú aj vlastné dieťa! Mimoriadne úspešná komédia Macík, názorne predviedla, že aj keď ste z plyšu nič Vás nezastaví, aspoň čo sa humoru týka. Dobrou, aj keď možno ľahko znepokojujúcou správou je, že sa Macík Ted vydáva za účasti svojho kamaráta Johnnyho v podaní Marka Wahlberga ešte o pár krokov ďalej.

Dobré príbehy končia svadbou, ten nás ňou začína. Blonďavej Tami-Lynn nevadí, že je jej manžel chlpatý po celom tele a ešte o meter a pol nižší. On by jej na oplátku chcel dopriať bábätko, lenže technicky… plyšový medveď a ľudská bytosť… Nakoniec sa rozhodnú pre umelé oplodnenie. A v okamihu keď Ted s Johnnyho pomocou má potrebné spermie na dosah ruky (či skôr labky), sa úradník rozhodne, že plyšový medveď z hračkárstva nemá na potomkov právo.

Lenže Macík a Johnny sú hromoví kámoši, len tak niečoho sa nezľaknú, a tak si najmú právničku (Amanda Seyfried). Je blond, okatá a tiež tak trochu hulí, takže sympatická. Nesúrodá trojka sa pustí do predom prehraného boja s takým zanietením, že sa nebudete stačiť diviť. Síce im to k víťazstvu nepomôže, ale hlavne, že bude sranda.

NAVŽDY MLADÁ

Adaline Bowmanová (Blake Lively) sa narodila na začiatku dvadsiateho storočia a keď mala 29 rokov rokov prestala po nešťastnej nehode starnúť. Svoje tajomstvo sa snaží pred svetom ukrývať a preto už skoro osem desaťročí žije úplne sama. Až kým sa nestretne s charizmatickým mladým mužom Ellisom Jonesom (Michiel Huisman), ktorý v nej opäť prebudí vášeň a lásku k životu. Plánovaný víkend s jeho rodičmi (Harrison Ford a Kathy Baker) bude pre Adaline ťažkou skúškou a ona sa musí rozhodnúť, čo bude ďalej.

ANDÍLEK NA NERVY

Rodinná komédia rozpráva príbeh   veľkomestskej   puberťáčky  a  jej otca,  nemajetného veterinára  žijúceho na vidieku. Štrnásťročnej Viktórii, vyrastajúcej  v  prepychu, umiera pri  nezmyselnej   plastickej operácii matka.  Viktória  je  zverená do  opatery  otca,  s ktorým sa doposiaľ nestretla. Veterinár Jakub má rád svoj pokoj, pivo a  nezáväzné  flirty s peknými klientkami,  ktoré so svojimi  zvieracími  miláčikmi Jakuba radi navštevujú. Jakubov život, život jeho sestry   Heleny,  ráznej  starostky a tiež život  celej  dediny je narušený  príjazdom Viktorky.   Nevyhnutne   dochádza   ku   konfrontáciám v priebehu rodinných  rituálov aj v priebehu tradičných sviatkov, ktoré  Viktória  nepozná…

Pútnik – najlepší príbeh Paula Coelha

Paulo Coelho je jedným z najznámejších a najpredávanejších spisovateľov všetkých dôb. Predalo sa cez 165 miliónov výtlačkov jeho kníh. Coelhovy romány boli preložené do 80-tich jazykov a publikované vo viac ako 150-tich krajinách. Ale jeho dospievanie nebolo tak priamočiare a ľahké ako súhrn jeho spisovateľských úspechov. Coelhova mladícka bilancia by znela: pokus o samovraždu, tri pobyty v ústave pre duševne chorých a tvrdé strety vo všetkých predstaviteľných konfliktov.

Rebelskú mladosť prežil v Brazílii v 60. a 70. rokoch, teda v priestore času stojacom medzi dobrom a zlom. Nepochopený chlapec a rebelujúci mladík sa zmenil v muža, ktorý si ide za svojim snom: stáť sa slávnym a uznávaným spisovateľom. Film Pútnik- najlepší príbeh Paula Coelha hovorí o úžasnej životnej ceste Paula Coelha, na jej konci sa stal rozprávačom príbehu, ktorý fascinuje milióny čitateľov.

Hlavným zdrojom inšpirácie pre romány Paula Coelha je jeho vlastný život. Autor knihy Pútnik z Compostely (Mágov denník) a Alchymista, je bezpochybne celosvetovou celebritou, ale len málokto vie, že príbeh jeho života je lepší ako fikcia. Paulo flirtoval so smrťou, unikol z hranice, za ktorou je už len šialenstvo, experimentoval s drogami, prežil muky, trpel a radoval sa z lásky, spoluvytváral históriu brazílskeho rokenrolu, ale predovšetkým sa nikdy nevzdal svojho najväčšieho sna: triumfovať ako spisovateľ.

BABSKÁ JAZDA S FILMOM MAGIC MIKE XXL

Milé dámy,7.júla 2015 o 18:00 hod na vás v multikinách CINEMAX čaká ďalšia Babská jazda s úžasnou komédiou Magic Mike XXL. V hlavnej úlohe jedinečný a najmä sexy Channing Tatum. Ide o pokračovanie megaúspešnej jednotky Magic Mike.

Tri roky potom, čo Mike na vrchole svojej kariéry ukončil svoju dráhu striptéra a tiež aj ďalší Králi Tampy sú pripravení zavesiť svoje povolanie na klinec. Chcú tak však urobiť svojou vlastnou cestou: posledným dych berúcim predstavením na Myrtle Beach. Aj s legendárnym Magic Mikeom. Na ceste za ich poslednou show, na ktorej si urobia niekoľko prestávok v Jacksonville a Savane, aby obnovili staré priateľstvá a spoznali nových ľudí, sa naučia nové triky a prekvapivým spôsobom dajú zbohom vlastnej minulosti.

Čaká na vás welcome drink, skvelé darčeky, bohatá tombola, jednoducho pekný a oddychový večer. Na tejto Babskej jazde bude v tombole hlavná cena 3x osobný automobil Citroen Cactus na víkend s plnou nádržou. Šťastné výherkyne vyžrebujeme zo všetkých vstupeniek po skončení akcie. Držíme palce každej jednej z vás! Príjemná zábava bude aj tentoraz zaručená. Vstupné 8 €.Teší sa na vás celý CINEMAX tím.

Okrem toho sa v Cinemax BB hrá: Odobrať z priateľov, LOKALFILMIS, Mimoni 2D aj 3D, Jurský svet 2D aj 3D, Sedem zhavranelých bratov, Danny Collins, Misia: Prezident a Dáma v zlatom.

Zmena programu vyhradená. Aktuálny program, novinky a obsah filmov nájdete vždy na adrese http://www.cine-max.sk/.