Už tento štvrtok OTTO VOCE rozozvučí Sakrálnu sieň Thurzovho domu

KULTÚRA
0 /

Cyklus koncertov Zelené tóny, ktoré pre milovníkov hudby pripravovalo Stredoslovenské múzeum aj v tomto roku, slávnostne ukončí decembrový koncert banskobystrickej speváckej skupiny OTTO VOCE už tento štvrtok 11.decembra o 18:00 hod.

A cappella spod Urpína

Pôsobenie skupiny profesionálnych spevákov z OTTO VOCE sa na slovenskej hudobnej scéne začalo písať pred šiestimi rokmi. Odvtedy, čo po prvýkrát vystúpili na verejnosti sa ich poslucháčska základňa rozrástla,  podobne ako aj zoznam slovenských miest kde spoločne vystúpili – od Bratislavy až po Košice. V ich repertoári nechýbajú svetoznáme melódie z produkcie hudobných legiend, medzi inými aj skupina ABBA,THE  BEATLES, QUEEN a mnohé ďalšie.

Bez sprievodu hudobných nástrojov, len so svojimi hlasmi, predstúpia pred publikum Zelených tónov aby okrem svojich najväčších hitov priniesli so sebou do Thurzovho domu aj štipku vianočnej atmosféry.

„OTTO VOCE prináša pre svojich fanúšikov darček pod stromček v podobe druhého CD – čka. Návštevníci Zelených tónov si môžu po koncerte kúpiť naše ešte „čerstvé“ CD a urobiť tak radosť sebe aj svojim blízkym,“

jedným dychom dodáva jeden z členov skupiny Ľuboš Kovačech.

Zelené tóny v Thurzovom dome – tradícia, ktorá pohľadí nielen dušu …

Stredoslovenské múzeum v Banskej Bystrici Vám už ôsmy rok za sebou prináša nádielku  skvelej hudby v podaní vynikajúcich hudobníkov a interpretov s názvom Zelené tóny. V predchádzajúcich ročníkoch ste sa mohli započúvať do jazzu, nechať sa uniesť na vlne  latinskoamerických rytmov, vypočuť si francúzsky šansón, spoznať krásy horúceho flamenca, či precítiť tango na vlastnej koži.

Pracovníci SSM už tradične pripravujú pre vás nezabudnuteľné chvíle strávené pri dobrej hudbe v príjemnom prostredí Thurzovho domu. Hudobné koncerty z cyklu Zelené tóny sa konajú v Sakrálnej sieni Thurzovho domu na Námestí SNP 4. Cena vstupenky na koncert je 3,50 €. Lístky na koncert je možné zakúpiť si v predpredaji v pokladni Thurzovho domu. Koncert je spolufinancovaný z dotácie Ministerstva kultúry Slovenskej republiky.

Zdroj: SSM BB