Program Snowboard Fest vyšperkuje tanečná novinka Breakin Blast

KULTÚRA
0 /

Nielen nadupané štartové pole, ale aj výnimočný sprievodný program! Organizátori akcie Sony Xperia Snowboard Fest 2016 sľubujú 12.-13. februára v stredisku SKI Šachtičky dva dni nabité adrenalínom, hudbou a tancom. Najprestížnejšie snowboardové podujatie na Slovensku je zaradené do prestížnej série World Snowboard Tour.

Po presune do strediska SKI Šachticky, ktoré leží len pár kilometrov od Banskej Bystrice, sa začína aj spolupráca s organizátorom jedného z najlepších tanečných festivalov u nás. Outbreak Europe sa koná v lete za účasti najväčších hviezd breakingu z celého sveta.

„Prepojenie oboch akcií mi prišlo zaujímavé, a tak sa priamo na Snowboard Feste uskutoční súťaž Breakin Blast! Dvojhodinová show nabitá tancom a hodnotená renomovanými rozhodcami. Víťaz získa miestenku na veľký letný Outbreak festival,“

prezradil promotér Snowboard Festu Jozef Murín.

Breakin Blast je v programe Snowboard Festu zaradený na piatok 12. februára spolu s ďalšími menami. Medzi DJ-mi bude v netradičnej úlohe aj tanečník Laci Strike či jeden z najlepších hip-hopových producentov a interpretov DJ Jazzy, ktorý má za sebou spoluprácu s menami ako Vec, Skrupo a ďalší…


Po skončení finále disciplíny Big Air a Best Trick sa v sobotu večer začne after party. Na tej ako najväčšia hviezda zahrá jeden z top československých DJ-ov a producentov DJ Wich! Spolu s ním sa za pultom predstavia DJ Yanko Kral či DJ Haftomas, pre pamätníkov známy aj ako slovenská snowboardová legenda.

V týchto dňoch už naplno beží registrácia pretekárov, medzi prihlásenými sú už jazdci takmer z celej Európy. V stredisku SKI Šachtičky sa po poslednom ochladení naplno zasnežuje, aby sa vytvoril dostatok materiálu na vybudovanie veľkého skoku spĺňajúceho nároky svetovej série World Snowboard Tour.

Program Snowboard Fest 2016 na Šachtičkách:

Piatok 12. februára

Registrácia štartujúcich

12:00 Súťaže, live DJs

16:00 Oficiálny tréning

20:00 hod Brakin Blast

DJ MG, Dj Laci Strike, DJ Jazzy

Sobota 13. februára

10:00 Tréning

12:30 Kvalifikácia

14:00 Semifinále

15:30 Finále Big Air + Best trik

17:30 Vyhlásenie výsledkov

20:00 hod After Party

DJ Wich, DJ Yanko Kral,DJ Haftomas, ale aj: DJ Snovo, DJ UnclePete, DJ Apko

Viac info na www.snowboardfest.sk. Vstup na akciu je voľný.SBF plagat

Zdroj: Snowboard Fest, Foto: Bboy Kleju a SKI Šachtičky