Nenechajte si ujsť Teréziu a Jána Babjakovcov s Dolce Canto

KULTÚRA
0 /

Predvianočná sobota 20.decembra 2014 sa od 18:00 hod. bude niesť v znamení sviatočnej pohody, dobrej vôle a pocitu spolupatričnosti. V Evanjelickom kostole v Lazovnej ulici sa totiž bude konať Vianočný benefičný koncert pre banskobystrickú Detskú nemocnicu.

Koncert je vyvrcholením verejnej zbierky, ktorú organizuje občianske združenie Klub priateľov Detskej nemocnice v Banskej Bystrici. O prebiehajúcej zbierke sme vás už informovali. Jej výťažok bude použitý ako príspevok na nákup  monitorov vitálnych funkcií pre DFNsP.

Doprajte si v tento sobotný podvečer spoločne s rodinou, známymi, či priateľmi chvíle, ktoré vám pohladia dušu a navodia atmosféru Vianoc. Tento výnimočný zážitok pre vás pripravili Terézia Babjaková – Kružliaková, Ján Babjak, dievčenský spevácky zbor Dolce Canto zo ZUŠ Jána Cikkera a samozrejme Klub priateľov  Detskej nemocnice v Banskej Bystrici.

V hodinovom programe budú pre vás znieť známe operné árie, upravené verzie adventných melódií a samozrejme koledy a vianočné piesne. Deti do 6 rokov majú vstup zdarma, my ostatní prispejeme 5 € na dobrú vec. Vstupenky si radšej zadovážte v predpredaji. Môžete tak urobiť v Detskej fakultnej nemocnici na 4. posch. č. dverí 313, v Informačnom centre Banská Bystrica na Námestí SNP 1  alebo v Minilabe na Dolnej ulici 36.

Zdroj: Klub priateľov DFNsP BB, Foto: ilust.