Na bystrickej pláži bude v júni festival Toto je leto!

KULTÚRA
0 /

Pri príležitosti otvorenia letnej sezóny plážového kúpaliska AQUALAND v Banskej Bystrici sa v júni bude konať prvý ročník dvojdňového multižánrového festivalu TOTO JE LETO, kde si na svoje prídu všetky vekové kategórie.

Toto je leto v Banskej Bystrici

Festival plný hudby, športu a zábavy sa uskutoční od piatkového večera  26. júna až do neskorších nočných sobotňajších hodín 27. júna 2015. Banskobystričanov a návštevníkov zo širokého okolia čaká viac než 24 hodín nepretržitej zábavy!

Hlavnou myšlienkou festivalu TOTO JE LETO, konaného pod záštitou primátora mesta Banská Bystrica, je ponúknuť ľudom aktivity, ktoré k letu patria – šport, relax, hudbu, zábavu a mnoho iného na jednom mieste. TOTO JE LETO je oslavou príchodu leta. Festival je určený všetkým, ktorí sa chcú zabaviť, bez rozdielu veku. Aj preto je programová štruktúra koncipovaná do dvoch programovo odlišných dní.

PIATOK 26.júna 2015

O 20:00 hod. začína noc v štýle EDM – electronic dance music. Vystúpia rezidentní DJi známeho slovenského hudobného projektu LGH Music, ktorí sa radia do hudobnej špičky nielen na Slovensku. Spolu s nimi sa predvedú aj zahraniční DJi hudobného EDM sveta a ďalší sprievodný program: acrobatic pole dance, vzdušná akrobacia na kruhu a sexy art Go-Go dancers.


SOBOTA 27.júna 2015

Od rána 9:00 hod. sa na svoje prídu deti aj starší, rodiny a priatelia, jednoducho všetci, ktorí radi športujú, zabávajú sa, súťažia či robia netradičné aktivity. V tento deň priamo počas obľúbeného slnenia budú návštevníkov zabávať revivalové kapely: The Beatles, Queen, Metallica, AC/DC a Rammstein. Celý deň moderuje Sajfa, ktorý sa zapojí do rôznych atrakcií a súťaží spolu s návštevníkmi.

Tak si to zrekapitulujme. Dvojdňovú žúrku na banskobystrickom plážovom kúpalisku moderuje Sajfa. Festival otvoria primátor Ján Nosko a Nasťa Kuzminová. Uvidíte a počujete Electronic dance music, Rock revival, Pool party, módnu prehliadku plaviek, letnú kolekciu Reserved, House, Crop a Sugarbird, Acrobatic pole dance, vzdušnú akrobacia na kruhu, sexy art Go-Go dancers.

Budú aj športové súťaže, skvelé výhry, športové hviezdy, exhibičné zápasy, detské atrakcie, wakeboarding zadarmo a ohňostroj. O občerstvenie je postarané. Všetky informácie o programe, účinkujúcich a nových atrakciách nájdete na oficiálnej stránke festivalu www.tojeleto.sk .

Zdroj: totojeleto.sk, Foto: ilustračné