Filmová zábava v Cinemax BB pokračuje

KULTÚRA
0 /

Januárová ponuka banskobystrického multikina je stále pestrá. Svoje filmy rôznych žánrov si tu nájdu malí i veľkí Bystričania, preto sa oplatí vybrať si niečo u z nasledovných filmov.

VŠETKO ALEBO NIČ

Najpredávanejšia kniha Evity Urbaníkovej sa dočkala svojej dlho očakávanej filmovej podoby! Začiatok roku 2017 bude v slovenských kinách patriť nerozlučnej trojici, Linde (Táňa Pauhofová), Vande (Klára Issová) a Edovi (Ľuboš Kostelný), kde každý z nich je iný, každý z nich má svoj príbeh, no spája ich vrúcne, oddané priateľstvo. Ich bláznivo plynúci život naruší Jakub (Michał Żebrowski), ktorý vnesie do Lindiných dní plno vášne a prísľubov na nový vzťah, no rozdielnosť pováh a náhľadu na svet robí ich vzťah komplikovanejším, ako by sa zdalo….

VŠETKO ALEBO NIČ je príbehom o vzťahoch, ktoré nás valcujú, o ženskom priateľstve, ktoré nás chráni, o mužoch, na ktorých sa nezabúda… aj keď vlastne toho nie sú hodní. Príbeh popretkávaný sarkazmom, humorom, hnevom, beznádejou, vášňou, smiechom, slzami, mužským egom a ženským sebavedomím. Príbeh tak skutočný, že v ňom objavíte samých seba…

POD RÚŠKOM NOCI

Amerika a búrlivé 20-roky minulého storočia. Prohibícia umožňovala takmer každému s dostatkom ambícií a nervov, získať moc a peniaze. Joe Coughlin (Ben Agffleck) je synom policajného dôstojníka a už dávno rezignoval na zákony i na prísne zásady svojho otca. Vytvoril si svoje vlastné. S kumpánmi kradne peniaze iných a je len otázkou času, kedy sa jeho cesta skončí. Po nevydarenej lúpeži Joe síce prežije, ale musí do väzenia.

Po prepustení opúšťa chladný Boston a začína nový život v slnečnej Tampe na Floride. Vedený pocitom krivdy, ale vo viere lepšej, slobodnej budúcnosti, buduje vlastnú sieť nelegálnej výroby a distribúcie rumu. Vlastný život s vlastnými pravidlami. Všetko čo urobíš, sa ti však vráti, no nikdy nie tak, ako čakáš…

LICHOŽRÚTI

LICHOŽRÚTI! Malé neviditeľné tvory, ktoré môžu za to, že nám ľuďom z každého páru ponožiek často zostáva len jedna. Ponožkami sa totiž živia!
Hlavného hrdinu nášho príbehu, malého lichožrúta Chichúnika, čakajú vo filme veľké dobrodružstvá.

Keď ho navždy opustí milovaný deduško Lamor, u ktorého vyrastal, musí Chichúnik prekonať strach, vyliezť z okna do veľkého sveta a vydať sa hľadať strateného strýka Padreho. Okrem odvahy mu na novej ceste plnej prekážok pomáha aj to, čo mu celý život vštepoval starý otec – láska k rodine, dobrá výchova a lichožrútske „desatoro“.

Týmto zásadám verí, ale v novom prostredí sa aj vďaka nim ocitá v nebezpečných situáciách. Keď nakoniec s ťažkým srdcom predsa len poruší dve základné lichožrútske pravidlá „Nikdy nevezmeš celý pár“ a „Drž sa ľudí, ale drž sa od nich ďalej“, má na to vážny dôvod.

DETSKÉ KINO – ANJEL PÁNA 2

(víkend 14.1. – 15.1.2017 o 13:10)

Anjel Petronel stále pracuje pri Nebeskej bráne, ale je presvedčený, že by si zaslúžil lepšie miesto. Jeho večný pokušiteľ, čert Uriáš, začne Petronela provokovať: Stačí odtrhnúť jabĺčko zo stromu Poznania a bude vedieť to, čo vie len sám Boh! A cesta k uznaniu a lepšiemu miestu bude voľná.

Hádka Petronela s Uriášom o jablko Poznania ale skončí zle-nedobre… V hašterení sa vzácne ovocie skotúľa až na Zem. Anjel – zmätkár a jeho kamarát čert-pokušiteľ musia rýchlo jablko Poznania nájsť a vrátiť. Preto prídu na Zem. Tu v predvečer sviatku svätého Mikuláša stretnú malú Anežku a jej krásnu mamu Magdalénu, partiu nepoctivých koledníkov, vydriducha Košťála i sympatického predavača párkov.

Než sa im podarí jablko nájsť a vrátiť tam, kam patrí, zažijú veľké dobrodružstvo. A po množstve ľudských i „božských“ skúšok, naši hrdinovia nakoniec zistia, že cesta k poznaniu vedie predovšetkým cez seba samého, cez objavenie sily priateľstva, lásky a schopnosti odpustiť.

ARTMAX – JE TO LEN KONIEC SVETA

(utorok  17.1.2017 o 20:40)

Louis je spisovateľ a je smrteľne chorý. Po rokoch sa preto rozhodne, že navštívi svoju rodinu, aby im oznámil, že zomiera. Rodinné stretnutie je plné napätia a hádok. Celý film sa odohráva počas jedného dňa a je adaptáciou divadelnej hry.

DIVOKÉ VLNY 2 – PREDPREMIÉRA UŽ 21. A 22. JANUÁRA

(Víkend 21.1. – 22.1.2017 o 13:30)

DIVOKÁ JAZDA NA SURFOCH VO FRAKOCH POKRAČUJE. Tučniaky už zase menia zavedené pravidlá, venujú sa surfovaniu a trávia čas na pláži. Možno nie úplne všetci, ale celkom iste mladý tučniak Cody, ktorý dal zbohom ľadovým planinám domova. Cody sa so svojimi priateľmi vracajú v novom dobrodružstve plnom veľkých divokých vĺn a surferskej zábavy.

BABSKÁ JAZDA – PÄŤDESIAT ODTIEŇOV TEMNOTY

(streda  8.2.2017 o 18:00)

Príďte sa zabaviť na februárovú Babskú jazdu s filmom PÄŤDESIAT ODTIEŇOV TEMNOTY! Uvoľnená atmosféra, skvelé darčeky od partnerov a tombola sú samozrejmosťou.  Christian Grey a Anastasia Steeleová sa vracajú v Päťdesiatich odtieňoch temnoty – druhej kapitole milostného príbehu, ktorý vychádza z celosvetového knižného fenoménu.…

Odmietnutý Christian Grey sa pokúsi presvedčiť Anastasiu, aby obnovili ich vzťah. Tá súhlasí, avšak len pod podmienkou, že sa zmenia pravidlá, na ktorých doteraz ich vzťah fungoval. Vo chvíli, keď sa medzi nimi začne obnovovať dôvera a do ich spolunažívania sa vráti stabilita, začnú sa okolo nich motať temné tiene z Christianovej minulosti. Ich cieľom je zničiť spoločnú budúcnosť páru.

PÄŤDESIAT ODTIEŇOV TEMNOTY – VSTUPENKY UŽ V PREDAJI!

Jamie Dornan a Dakota Johnson sa vracajú ako Christian Grey a Anastasia Steeleová v Päťdesiatich odtieňoch temnoty – druhej kapitole milostného príbehu.

Odmietnutý Christian Grey sa pokúsi presvedčiť Anastasiu, aby obnovili ich vzťah. Tá súhlasí, avšak len pod podmienkou, že sa zmenia pravidlá, na ktorých doteraz ich vzťah fungoval. Vo chvíli, keď sa medzi nimi začne obnovovať dôvera a do ich spolunažívania sa vráti stabilita, začnú sa okolo nich motať temné tiene z Christianovej minulosti. Ich cieľom je zničiť spoločnú budúcnosť páru.

PROGRAM KINA NA JEDEN KLIK – STIAHNI SI CINEMAX DO MOBILU!

http://cine-max.sk/program_v_mobile.html

Všetky potrebné informácie nájdeš na jeden klik.   Program kina, špeciálne akcie, nákup vstupeniek online – priamo z mobilu.

Okrem toho sa v Cinemax BB hrá: Vaiana – Legenda o oceáne 2D, Spievaj 2D, Pasažieri 2D aj 3D,  Veľký čínsky múr 2D aj 3D, Assassin´s Creed 2D aj 3D, Rogue One: A Star Wars Story 2D, Prečo práve on?, Collateral Beauty, Ozzy a Manžel na hodinu.

Zmena programu vyhradená. Aktuálny program, novinky a obsah filmov nájdete vždy na adrese http://www.cine-max.sk/.

Zdroj: Cinemax BB