Banskobystrický HARMÓNIA Festival pre ženy a matky

KULTÚRA
0 /

Veľké podujatie zdravého životného štýlu po roku mieri opäť do Banskej Bystrice. Vynovené a s množstvom noviniek, ktoré potešia najmä ženy. Srdečne pozývame!

Piaty bystrický ročník HARMÓNIA Festivalu zdravého životného štýlusa nesie v duchu noviniek, inšpirácií, zdravej stravy, krásy, hodnotných prednášoka najmä zdravého životného štýlu. Počas dvoch dní sa môžu návštevníčky tešiť na výstavu s viac ako 60 vystavovateľmi, výnimočný prednáškový program so známymi lektormi zo Slovenska a zahraničia aj chutnú zdravú stravu.Podujatie sa už tradične konáv bystrickom Hoteli Lux*** , 11. a 12. mája 2018.

Tento rok prinesie HARMÓNIA Festival niečo extra pre ženy a matky. A čo to bude? Odpovedá autorka festivalu Mgr. Katarína Lehotská Mikuláková:

Téma materstva a rodičovstva sa nás mnohých týka a preto sa stáva veľkou súčasťou aktuálneho5. bystrického ročníka HARMÓNIA Festivalu zdravého životného štýlu. Pripravili sme si blok prednášok pre maminy, témy materstva a rodičovstva, ale aj kreatívne dielne pre maminy a ich ratolesti.“ 

harmonia_letak2_a4_sirka.indd

V sobotňajšom bloku prednášok si budete môcť vypočuť:

TAMI, ktorá porozpráva o tom, ako si materstvo užiť a popri tom aj plniť svoje sny.

IVANU HRBÁĽOVÚ, ktorá bude nielen hovoriť, ale spolu s vami na workshope i tvoriť chutné a zdravé sladkosti pre najmenších.

MIŠKU PISOŇOVÚ, certifikovanú koučku, ktorá porozpráva o veľmi aktuálnej téme plodnosti

Poteší aj piatkový vstup detskej psychologičky a pedagogičky Mgr. et Mgr. Viery Lutherovej, ktorá upozorní na to, ako veľmi súvisí pohyb a zdravý vývoj dieťaťa.

No a skvelá Mgr. Art Zuzana Hozhoni,  jej téma rodičovstva a návod, ako byť dobrou matkou, dobrým otcom:

Ak aj Vy máte niekedy problém zvládať všetko – starostlivosť o dieťa, partnera, domácnosť, k tomu prácu, priateľov, nie ste v tom sami. Tieto prednášky sú určené práve Vám!

Kompletný program a harmonogram všetkých 29 prednášok nájdete na http://harmoniafestival.sk/program-a-prednasajuci/. Podujatie na Facebooku: Harmónia Festival zdravého životného štýlu, 5. ročník.

Ponuka vystavovateľov je rovnako bohatá ako prednáškový program.  Na výstave nájdete veľa noviniek; tovarov a služieb pre zdravší a krajší život.

Zaujímavý je aj sprievodný program, ktorý obsahuje rôzne merania a diagnostiky zdravia v spolupráci so Všeobecnou zdravotnou poisťovňou, ukážky líčenia, fotenie a diagnostiku aury, ale i veštenie, numerológiu a tarot. Bude sa tiež meditovať a cvičiť joga.

harmonia_letak1_a4_sirka_NEW.indd

Kto bude hladný, toho potešia organizátori zdravým jedlom z novej reštaurácie Alanda v Banskej Bystrici, ktorá sa počas celého festivalu budú starať o chutné a zdravé stravovanie návštevníkov.

HARMÓNIA Festival sa bude konať už 11. a 12. májav  Hoteli Lux*** v Banskej Bystrici. Začína sa v piatok o 11:00 hod. Odporúčame zakúpiť si prednáškové vstupenky v predpredaji na stránke http://harmoniafestival.sk/vstupenky/, kde nájdete aj bližšie informácie o programe a harmonograme.  Cena 2 – dňovej permanentky v predpredaji je 22 € a cena jednodňovej permanentky je 17 €. Vstup na samotnú výstavu stojí 2 €.

Príďte si po dávku inšpirácie a na stretnutie s podobne naladenými ľuďmi ako Vy. Tešia sa na Vás organizátori  na májovom HARMÓNIA Festivale v Banskej Bystrici!

 

Zdroj: Harmónia Festival, Foto: ilustračné