Divadlo u Greškov uvádza Čakanie na Gotta

KULTÚRA
0 /

Tajovské Divadlo u Greškov sa stalo známe príjemným prostredím a dobrou zábavou. Tak to bude aj v utorok 28. novembra 2017 o 18:45 hod. na predstavení „Čakanie na Gotta“ s výborným hereckým obsadením.

 Divadlo LA KOMIKA

 Názov hry „Čakanie na Gotta“ je parafrázou názvu slávnej absurdnej hry Samuela Becketta Čakanie na Godota. Komédia nastavuje zrkadlo našej spoločnosti. Dej sa odohráva v televíznom prostredí, ktoré vyrába za noc celebrity a svojou mocou ovplyvňuje mienku ľudí a spoločenské dianie.

Vtipná inscenácia dáva rýchly návod na to, ako môže mladé dievča uspieť v mediálnom prostredí a možno tak aj dosiahnuť najvyššiu métu, ktorou bolo a je uvidieť Gotta tvárou v tvár. Celé je to jednoduché.

Treba vedieť prijímať vesmírnu energiu, očistiť si čakry, spávať so správnymi ľuďmi, schudnúť za deň šesť kíl, mať hrošiu kožu medzi neprajnými kolegami a vystriedať všetko od súťaže krásy cez moderovanie ranného vysielania až po hranie v seriáloch. A keď sa to nepodarí, uspokojiť sa s politikou.

 Osoby a obsadenie

Autor a režisér: Karol Vosátko

Účinkujú: Zuzana Porubjaková / Karin Kaydu, Zuzana Šebová, Slávka Halčáková, Štefan Martinovič, Tomáš Palonder a Ivo Ladižinský

Kostýmy: Renáta Ormandíková

Scéna: Peter Janků

Dĺžka predstavenia: 90 minút bez prestávky

Nevhodné pre divákov mladších ako 15 rokov!

Vstupenky v predaji

Môžete si ich zakúpiť priamo v Tajove po telefonickom dohovore na čísle: 0918 876894 alebo v kaviarni LA PASSIONE V Banskej Bystrici. Platba iba hotovosťou. V prípade akýchkoľvek otázok nás prosím kontaktuje na uvedenom telefónnom čísle, nie kaviareň.

Divadlo o Greškov prosí divákov o skorší príchod (Divadelná kaviareň je otvorená od 18:00 hod.) z dôvodu objednávok nápojov, ktoré odďaľujú začiatok predstavenia. Objednávať si nápoje počas predstavenia nie je možné.

plagat cakanie na gotta

 

 

Autor: (dem), Foto: Divadlo u Greškov