Ľubomír Motyčka: Tak a dosť, som SMER – SD!

Blog
37 /

Som poslanec VÚC Banská Bystrica a poslanec krajského mesta. V našich poslaneckých kluboch pracujeme čisto a poctivo. A ešte aj vecne a odborne. Nikto nekradne, neobohacuje sa, nemá kontakty s mafiou.

A predsa, akoby sme boli prašiví. V dobe hystérie a hlúpnutia. Tak tomu hovorím ja. S chuťou som si na www.bystricoviny.sk prečítal článok od Ludvíka Nábělka „Spindoktoring“ a morálna panika. Niekedy si treba prečítať múdre slovo. A som presvedčený, že to čo sa deje, nie je náhoda.

V krajskom zastupiteľstve som sledoval poslancov – nezávislých až hrôza, ktorí kolaborovali s Kotlebom, teraz sledujem v meste i vo VÚC nezávislých až hrôza, ktorí sa škriabali hore cez SMER a dnes sa pchajú do zadku novej dobe. Počúvam hysterické výlevy poslankyne o tom, že každý SMERák je mafia.

Nestačím sa čudovať. Nikto nepotrebuje dôkazy, stačí klebeta. Stačí keď to niekto povie alebo napíše.

Viem ako poctivo robíme. To mi jednoducho nikto nevezme. Ani tí, ktorí mi teraz budú nadávať a urážať ma. Ale, ja som ľavicový. Nebál som sa za komunistov, ani za Mečiara, nebál som sa Kotlebu, nezľaknem sa zla ani teraz. Som ľavicový, teda som za sociálne orientovanú spoločnosť.

A koho som sklamal, kto je plný jedu, odpojte sa. Ja potrebujem priateľov, s ktorými možno diskutovať a ktorí neponižujú. Ozaj a prečítajte si ten článok.

Autor: Ľubomír Motyčka, Foto: ilust.

Ľubomír Motyčka