Jesenné výmenné stretnutie auto – moto veteránov bude v nedeľu 14. októbra

SPRÁVY
0 /

Aj tento rok pripravil Veterán klub Banská Bystrica pre záujemcov o náhradné diely do svojich motorových tátošov Jesenné výmenné stretnutie. Uskutoční sa v nedeľu 14. októbra 2018 od 6:00 – 13:00 hod..

Veterán klub Banská Bystrica pozýva všetkých priaznivcov auto – moto veteránov do areálu SAD BB na Partizánskej ceste 97. Tu si budú môcť zaobstarať náhradné diely a  prehliadkou múzeum motocyklov.

veteran4

„Asi každý z nás má nejakého koníčka alebo hobby a veľmi dobre vie, aké je dôležité a príjemné podeliť sa o svoje problémy a úspechy s ľuďmi pôsobiacimi v rovnakom odvetví. Užitočnou akciou pre majiteľov veteránov je aj naše tradičné jesenné stretnutie s výmennou burzou,“

hovorí predseda  Veterán klubu v Banskej Bystrici Ivan Dedina.

ivan dedina

Podpredseda klubu Mgr. Jozef Malatinec k tomu dodáva:

„Tešíme sa, keď nás v priestoroch Veterán klubu navštívia fanúšikovia auto – moto veteránov. Okrem výmennej burzy sme pre nich pripravili aj prehliadku nášho múzea veteránov určené pre malých i veľkých priaznivcov motorizmu.“

burza2

Ak ste alebo nie ste majiteľom automobilového či motocyklového veterána alebo sa Vám páčia značky starých strojov, namierte si to v nedeľu 14. októbra od rána do kráľovstva bystrického Veterán klubu na Partizánskej  ceste 97 a spojte dobré s užitočným.  Viac informácií nájdete na http://www.vkbb.webnode.sk/.

plagat burza